Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στον Βέρτη οι Κυπελλούχοι!

Αν και δεν είμαι ολυμπιακός..τα παιδιά ξέρουν να γλεντάνε!
Με τη φωνή του Νίκου Βέρτη λοιπόν επέλεξαν οι «ερυθρόλευκοι» να γιορτάσουν την κατάκτηση του 25ου Κυπέλλου της ιστορίας τους ,μετά την νίκη τους με τον Ατρόμητο (στην παράταση, να το θίξουμε και αυτό)  και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουν πολύ καλά και πως η διασκέδαση θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…
Μπράβο μπράβο παιδιά! :)

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Και η πρεμιέρα είναι γεγονός!

Ή μάλλον η επιτυχημένη πρεμιέρα! (αναμενόμενο βέβαια!)

Επέστρεψε λοιπόν το αστέρι μας στη πίστα του Fantasia Live για να φωτίσει και πάλι τις καρδιές μας και να μας κρατάει συντροφιά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή! Και μάλιστα τις Κυριακές για φιλανθρωπικό σκοπό! Ναι ναι, μέρος των εσόδων του από τις Κυριακές θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Παράδειγμα προς μίμηση και άξιος συγχαρητηρίων λοιπόν ο Νίκος μας, ο οποίος υπόσχεται βραδιές κεφιού φέτος το καλοκαίρι. Όσο για τη χθεσινή πρεμιέρα; Το κέφι άναψε από νωρίς και χτύπησε κόκκινο όταν ο τραγουδιστής ερμήνευσε επί σκηνής αγαπημένες μπαλάντες αλλά και πολλές ακόμα επιτυχίες.




Η έναρξη της πρεμιέρας έγινε με το "Δεν με σκέφτεσαι", από τον νέο του δίσκο.



Και βέβαια ο Νίκος εμφανίστηκε στην πίστα ανανεωμένος και γοητευτικότατος..όπως πάντα! 


φωτογραφικό υλικό από: TLIFE   κ' Vipnews

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πρεμιέρα σήμερα!

  Επιστρέφει λοιπόν στην Αθήνα και στο πλήρως ανακαινισμένο "Fantasia Live", με ανανεωμένο πρόγραμμα, σήμερα, Πέμπτη 19 Απριλίου, ο αγαπημένος μας Νίκος Βέρτης. Κάτι που όλοι εμείς οι αγαπημένοι του φίλοι και θαυμαστές περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, για ακόμα πιο δυνατές βραδιές μαζί του, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
  Στο πλευρό του θα βρίσκονται νέοι καλλιτέχνες που υπόσχονται ένα δυνατό και κεφάτο πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα. 

  Φήμες λένε πως ο Νίκος μας ετοιμάζει ένα τραγούδι δώρο – έκπληξη στους θαυμαστές του, με αφορμή το ξεκίνημα των εμφανίσεών του, το οποίο έρχεται να… προστεθεί στο άκρως επιτυχημένο τελευταίο του άλμπουμ «Είμαι μαζί σου». 

θα περιμένουμε με αγωνία!! :)

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Eλληνικό τραγούδι σπάει το φράγμα των 10.000.000 views!




Και ποιο να είναι άραγε; Ε ναι λοιπόν, είναι το "Αν είσαι ένα αστέρι", αναμενόμενο νομίζω! Οι προβολές μέρα με τη μέρα διπλασιαζόταν και ιδού τα αποτελέσματα! Όπως έγραψε και ο δημιουργός του τραγουδιού στο σχόλιο, Κυριάκος Παπαδόπουλος, είναι το πρώτο ελληνικό τραγούδι που  σπάει το φράγμα των 10.000.000 προβολών! Και συνεχίζει...





"Νίκος Βέρτης - Αν είσαι ένα αστέρι



Το Πρώτο Ελληνικό Τραγούδι στο YouTube...
Για πρώτη φορά, ελληνικό τραγούδι σπάει το φράγμα των 10.000.000 views στο ΥouΤube.
Δεν υπάρχει για ένα δημιουργό, πιο όμορφο και σπουδαίο πράγμα, το να έχει αγγίξει τόσες ψυχές.


Σας ευχαριστώ όλους, μέσα από την καρδιά μου!
Κυριάκος Παπαδόπουλος"

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

"Fantasia Live"

Στο "Fantasia Live" θα εμφανίζεται και πάλι ο αγαπημένος μας Νίκος Βέρτης, από την επόμενη Πέμπτη (19 Απριλίου) και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!


τηλέφωνα κρατήσεων: 210-8940302 ή 210-8940203


Fantasia Live, Λεωφ.Ποσειδώνος 5 -Ελληνικό.