Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οπτικοακουστικό υπερθέαμα!



Ένα αφιέρωμα στο οπτικοακουστικό υπερθέαμα είχε λοιπόν το Τralala.gr, που μας χαρίζει ο αγαπημένος μας Νίκος Βέρτης στο Fantasia Live, με την παρουσίαση του προγράμματος, πολλές φωτογραφίες, αλλά και δηλώσεις!



Παρασκευή 6 Ιουλίου ήταν η μέρα που το tralala.gr άφησε τη «Fantasia» του Νίκου Βέρτη να μας ταξιδέψει σε αγαπημένους μουσικούς προορισμούς! Ολοκληρώνοντας λοιπόν τις παρουσιάσεις προγραμμάτων της καλοκαιρινής νυχτερινής Αθήνας του 2012 επιλέξαμε το οπτικοακουστικό υπερθέαμα του Νίκου Βέρτη και της παρέας του ώστε οι αναμνήσεις να είναι εκρηκτικές! Παρουσίαση προγράμματος! 




 Οι αποκλειστικές δηλώσεις του πρωταγωνιστή της βραδιάς Νίκου Βέρτη...

Νίκο σε συναντάμε στο «Fantasia» και αυτό που ευχάριστα διαπιστώνουμε είναι ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Πιστεύεις πως με αυτό τον τρόπο «ευχαριστείς» τον κόσμο που σε επιλέγει για την διασκέδαση του;
Οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες και ο κόσμος δίνει μεγαλύτερη αξία στα λεφτά που ξοδεύει σήμερα, οπότε το επάγγελμα μας είναι σχεδόν λειτούργημα! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σεβόμαστε τα λεφτά που παίρνουμε απ' τον κόσμο, άρα λοιπόν και το θέαμα που θα δουν αλλά και αυτό που θα ακούσουν θα πρέπει να είναι αντάξιο του ποσού που θα δώσουν για την διασκέδαση τους. Θεωρώ ότι πρέπει να σεβόμαστε πολύ ακόμη και την ελάχιστη καταβολή, τα 15 ευρώ που θα δώσει κάποιος για να πιει ένα ποτό στο μπαρ. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν νιώθω την υποχρέωση όταν θα φύγει ο πελάτης απ' το μαγαζί να έχει δει και ακούσει κάτι που θα τον κάνει να πει «Χαλάλι αυτά που ξόδεψα αφού διασκέδασα και πέρασα όμορφα»!

Ακόμη ένα album σου το «Είμαι μαζί σου» ξεχώρισε και αγαπήθηκε απίστευτα. Θέλω ειλικρινά να μου πεις πως νιώθεις με τόση αγάπη που εισπράττεις απ' τον κόσμο και ας μου επιτραπεί η φράση «μπορείς να ψωνιστείς» με τόσο μεγάλη ανταπόκριση σε τόσο δύσκολους καιρούς;
Κοίταξε, δε σου κρύβω πως νιώθω πολύ όμορφα, όπως θα ένιωθε και κάθε άνθρωπος στην θέση μου. Το ότι μπορείς να «ψωνιστείς» εννοείται μπορεί να γίνει, αλλά είναι στιγμιαίο. Νομίζω πως ένας λογικός άνθρωπος που έχει ζήσει και κάποιες καταστάσεις στη ζωή του έχει την ικανότητα μετά από λίγη ώρα, μετά από μερικά δευτερόλεπτα να ξαναπροσγειωθεί. Σε γενικές γραμμές προσπαθώ να απολαμβάνω την «σύμπτωση» του τραγουδιού που αγαπώ εγώ και τυχαίνει να την αγαπά και ο κόσμος! Την «σύμπτωση» σου ξαναλέω γιατί το γεγονός ότι τα κομμάτια που διαλέγει ένας καλλιτέχνης να ερμηνεύσει, αγαπιούνται από τον κόσμο αυτό για εμένα είναι μια γλυκιά σύμπτωση!

Νίκος Βέρτης Fantasia

Έχεις τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία και ερωτικές μπαλάντες αλλά και χορευτικά κομμάτια. Εσύ ως Νίκος όμως τι προτιμάς πιο πολύ, που έχεις περισσότερη «αδυναμία»;
Εμείς οι τραγουδιστές πάντοτε απολαμβάνουμε πιο πολύ να τραγουδάμε μια μπαλάντα γιατί σου βγάζει πιο πολύ συναίσθημα. Όμως και τα χορευτικά κομμάτια είναι μέσα στο πρόγραμμα γιατί ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει και να χορέψει ώστε να ξεχάσει τις όποιες έγνοιες του οπότε και το χορευτικό ρεπερτόριο είναι απαραίτητο σε ένα δίσκο ή σε ένα μαγαζί για να υπάρχει και ποικιλία στη διασκέδαση αν θέλεις.

Νίκος Βέρτης Fantasia

Πότε τελειώνεις από τη «Fantasia» γιατί έμαθα πως θα ανηφορίσεις προς Θεσσαλονίκη που ξέρω πως σε περιμένουν με πολύ αγωνία;
Θα τελειώσουμε από το «Fantasia» την Κυριακή 29 Ιουλίου πρώτα ο Θεός, στη συνέχεια θα ξεκουραστούμε λιγάκι και μετά από Πέμπτη 16 Αυγούστου θα είμαστε στο «Orama» Θεσσαλονίκης! Για ένα μήνα λοιπόν κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο με το ίδιο σχήμα κάνοντας βέβαια κάποιες μικροάλλαγες / έκπληξη θα διασκεδάζουμε τους Θεσσαλονικείς.

Αποκάλυψε μου ότι μετά θα επιστρέψεις ξανά Αθήνα γεμάτος «Fantasia».
Πρώτα ο Θεός, ναι θα επιστρέψουμε «Fantasia»... με την επιχείρηση αυτό έχουμε πει αλλά βάλε ένα «ίσως» γιατί τα πράγματα είναι λίγο περίεργα στις μέρες μας, μη κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια, να έχουμε την υγεία μας πρώτα (γέλια)!!!

Νίκος Βέρτης Fantasia




Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Tαλαντούχο μου αγόρι!


Για πρώτη φορά ο ένας και μοναδικός Νίκος Βέρτης εμπιστεύεται σύνθεση του σε άλλο καλλιτέχνη κάνοντας την αρχή με τη Φανή Δρακοπούλου!

«Πως μπορείς» μας τραγουδάει με τη χαρακτηριστική χροιά της σε μουσική του Νίκου Βέρτη και στίχους του Γιώργου Τσοπάνη (που έγραψε και την μεγάλη επιτυχία του Νίκου Βέρτη «Αν είσαι ένα αστέρι».)